De Zilveren Pony 2024: Een Fantastisch Evenement in het Vooruitzicht

Update: Voorlopige startlijst + finalereglement op startlijsten.nl. Lees dit goed door om verrassingen te voorkomen! In de post meer informatie.

Update: Voorlopige startlijst + finalereglement op startlijsten.nl.
Lees dit goed om verrassingen te voorkomen! Als je nu nog niet op de voorlopige startlijst staat sta je nu op de wachtlijst en kan je wellicht geplaatst worden bij afmeldingen. Donderdagavond wordt de definitieve startlijst geplaatst.

https://www.mijnknhs.nl/Game/W122412?expandHeader=True

Het is bijna zover! Op 1 maart en 2 maart 2024 vindt het langverwachte evenement, De Zilveren Pony 2024, plaats. Achter de schermen zijn de toegewijde vrijwilligers druk bezig om er weer een fantastische editie van te maken. Met veel enthousiasme en inzet werken zij aan alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat zowel de deelnemers als het publiek weer een onvergetelijke editie van de Zilveren Pony zullen beleven.

De inschrijvingen voor De Zilveren Pony 2024 zijn al in volle gang. Veel enthousiaste ruiters en amazones hebben zich al aangemeld voor dit unieke evenement. Als jij ook wilt deelnemen, is er nog steeds een mogelijkheid om je in te schrijven via mijnKNHS.nl. Wees er snel bij, want de inschrijvingen sluiten binnenkort.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op De Zilveren Pony 2024!